Påskesola kan være skummel

Heisan! Og god påske til dere alle! Har dere hatt en flott påske så langt? Her har påsken vært litt travel men bare koselig. Mannen i hus jobber nemlig hele påsken og minstemann har litt reaksjon på rotavirusvaksinen så da blir dagene litt tullete men heldigvis ikke noe alvorlig galt og alt ordner seg etterhvert.

Vi har hatt noen nydelige dager hvor påskesola har vært på besøk, noe som minte meg på at jeg må finne frem Jonas sine solbriller fra SHADEZ da sola er sterk også nå og Jonas har jo to par så her skal øyene til småtrolla bli passet godt på.

Du finner disse solbrillene fra SHADEZ hos vognverden.no HER

Det er viktig å passe på synes hos store og små og Jonas har brukt solbriller fra vi begynte å bruke sportsdelene i barnevogna fjor som dere ser på bildet under. SÅ nå skal vi finne frem solbriller for å se om dem fortsatt passer eller om vi skal til innkjøp av et par nye til han også.

Tøff liten kar med solbriller fra Shadez og leke fra Plantoys som ble en favoritt den sommeren som nå lillebror skal arve (jeg elsker leker som varer og kan gå i arv).

Om du ikke er enig med meg om hvor viktig det er med solbriller til det små også kan du se på punktene under, da er jeg sikker på at du endrer mening!

* Sammenlignet med voksne øyne, har barnas øyne færre naturlige beskyttelse mot UV-stråling, noe som gjør dem mer sannsynlig å bli skadet.

*Jo mer tid du bruker utendørs, jo mer utsatt er du for solskader. Vitenskapelig forskning konkluderer med at opptil 50% av den totale UV eksponering for et menneske skjer de første 18 leveår. Derfor er det viktig at vi beskytter våre barns øyne helt fra de er små.

*Ifølge Dr. J. Keller Wortham, en lege med Optimal Wellness Family Medical Group i Los Angeles, kan overdreven eksponering for solen under daglige aktiviteter bidra til pterygium (vekst på øyets overflate), photokeratitis (snøblindhet), og hudkreft på øyelokkene. De er mange store ord, men bunnlinjen er dette: å beskytte barnas øyne er kritisk.

*EPA anbefaler du bruke solbriller selv på dager med lav UV!

Har du solbriller til dine barn?

Ønsker dere alle en fortsatt strålende påske!

(Visited 46 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)