Velkommen juni

Velkommen juni vi håper du bringer med deg sol, varme og sommerfølelsen. Vi har ventet lenge på deg og endelig er du her. 

Å som vi har ventet på sommeren og forhåpentligvis kommer den for fullt nå snart. Ja vi håper selvsagt selv om vi både la oss og våknet til regn. Vi vil våge å påstå st vi ikke er så veldig kravstore men vi ønsker oss litt sommer og sol og en temperatur som kanskje kan friste med et bad i sjøen? 


Men altså vi vet hvor vi bor og vi tåler en regnskur og to, ja når det er sakt liker vi i grunn dem også så lenge det ikke blir for mye av det. For med gode sko og vanntett dress kan vi leke ute i en liten evighet selv om det er vått ute. 

Men juni kommer med løfter om sommer og vi krysser fingrene for at vi får både sommer og sol.

(Visited 132 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)