Mandags kos!

Nå er det sommer bare klapp, klapp. Vi har hatt nesten en hel uke med sommer på Vestlandet nå har regnet kommet tilbake og det er faktisk litt godt det og. 

Vi starter dagen i dag med litt kos i senga, en rolig start på uka passer oss best. Så vi slår til med litt iPad kos. Jonas har nemlig fått appen SYNG og den liker vi godt alle sammen, med norske barnesanger, enkel å manøvrer selv for småbarn og flotte animasjoner.


Så her skal vi kose oss litt til med iPad og frokost kos før vi skal ta fatt på dagens oppgaver. Planen er å få ryddet litt før mammaen skal få ryddet litt i mailboksen, ligger litt etter på mailsvaring så må få fikset litt der.

Men først skal vi sende litt mandags inpirasjin til dere som vanlig

Ha en herlig mandag og start på uken så skrives vi snart igjen! 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)