Varm og god på føttene

Vi er klare for høst og kaldere vær. Trygve er jo blitt hele 9mnd og vil være med på leken og ikke bare sitte i barnevogna. Da må vi finne på noe lurt da vettu for sko trenger vi ikke men likevel trenger vi noe som holder han tørr og varm i allslags vær.
Så når jeg kom over disse fotposene fra nameit måtte jeg bare ha dem.


Disse er både vanntette, vindtette og har tapede sømmer. 

Vi har nå brukt dem et par ganger og Trygve og mammaen er like glade i dem begge to. Han får leke fritt i sandkassen eller i Hagen med storebror mens mammaen jubler for mini hverken blir kald, våt eller svett på føttene. 

Om du jakter etter disse får du dem hos leooglotta.no HER og bruker du koden: KREATIVHVERDAG får du -20% på hele butikken.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)