Mandag igjen

Hvor blir alle dagene av egentlig jeg føler dem fyker forbi. Hjelpes om en uke er jeg mamma til en treåring jeg som nettopp fant ut at jeg skulle bli mamma liksom. Tiden renner forbi og vi flyter bare med. Jeg følte tiden gikk fort før jeg fikk barn men altså nå som småbarnsmamma til to små gutter føler jeg tiden løper i fra meg. 

Ny mandag, ny uke og ny start. Denne uka er en rolig uke tror jeg. Både Jonas og Trygve er små slakke med en lei forkjølelse så vi koser oss med rolige dager før neste uke med 3årsdag, sykehusbesøk og time på helsestasjon. 

Men la oss nå ta en uke om gangen og bli med og nyt litt ekstra denne mandagen! La oss starte med litt herlig inspirasjon

Nå skal vi finne frem litt lunsj og kose oss med favorittboka til eldstemann nemlig hakkebakkeskogen. Så er det vel på tide med en lur på mini.

Hvilke planer har dere denne mandagen?

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)