Den første dagen i 2018

Godt nytt år alle sammen! Håper dere hadde en flott feiring i går og var klar for å sette i gang 2018 med blanke ark og fargestifter?

Jeg er alt i gang med å planlegge 2018 i min nydelige poppyplaner så helt blank er ikke sidene men det er heller ikke langt i fra.

Her i hus starter året rolig med pyjamas hele dagen og frokost i stua. Akkurat slik vi liker det best. Gutta fikk nye pyjamaser fra nameit til jul så disse er gullverdt altså.

Han her luringen har nettop funnet ut hvor kjekt det er med egen klatrestol, barnestolen fra IKEA funker jo både til rullator, stige og vippe. Og jammen meg er mamma kjip og gjemmer den bort når jeg tester ut nye kunster.

Han eldste, Jonas altså har endelig fått testet tante sin Wii, så spennende med disse dingsene de store har og heldigvis får jeg av og til prøve selv.

Denne dagen skal nytes! I pysj. For nå er det bare timer igjen til hverdagen kaller, selv om det skal bli godt med rutiner og stell er det nå utrolig herlig med ferie og ren og herlig avslapning.

Ha en fantastisk 1.nyttårsdag så snakkes vi nok snart.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)