Noen favoritter

Jeg regner med at det er flere enn meg selv som har fått med seg at Name IT kom på topp i testen til fremtiden i våre hender? Dem testet barneklær for kjemikaler og Nameit fikk toppscore så da jubler jeg enda mer for klærne vi digger. Vi venter jo på softshelldresser til gutta nå og jeg lurer på om vi skal skaffe oss softshell jakker til dem og. Er litt i tenkeboksen der, men vi trenger vel kanskje det og.

Du finner mye lekkert i softshell hos leooglotta.no og med rabattkoden vår2018 får du -20%

Leooglotta.no har jo mye lekkert inne og det er jo her vi finner våre favoritter. Og nå som gutta på ny vokser ut av garderoben og det er sesonskifte snart må hele garderoben fornyes ser det ut til. Vi har derfor plukket ut og lagt oss en ønskeliste fra favorittbutikken vår leooglotta.no

Ser dere at dem foresten fortsatt har den populære serien handyman inne, så løp og kjøp før det er for sent!

Vil også tipse dere om koden dem har gående nå med -20% på alt i nettbutikken koden er: vår2018 så gjør et kupp på softshell eller noe annet du trenger!

Rabattkoden var: vår2018

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)