Mandag og hotellfrokost!

Det er ganske herlig og stå opp og vite at frokosten er servert noen etasjer nedenfor. Ikke bare skive og kaffe men egentlig det aller meste en kan tenke seg til frokost om en jakter varmt, kaldt eller søtt.

Gutta mine jublet jo litt ekstra når duften av nystekte vafler møtte oss når vi gikk ut av heisen. Så her startet dagen litt ekstra godt med en ekstra god frokost.

I ekte blogger stil skulle jo det vært et lekkert bilde av den flotte frokosten her. Men alle med barn vet at det fort kan bli en smule hektisk med to gutter på 3år og 1år som gjerne kan fikse opp selv. Så siden vi skal være her på Hotel Norge i flere dager skal vi prøve på ny med et lekkert hotellfrokost bilde.

Planen for dagen er å ta gutta med på pluto lekelandet for å få bukt på litt energi.

Vi ønsker dere alle en herlig mandag og avslutter med en liten ukens inspirasjons collage:

Ønsker dere en flott mandag og en herlig start på påskeferien!

(Visited 11 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)