Kom mai du skjønne milde

God 1. Mai alle sammen! Her er rennende neser og øyne som står for tur samtidig som bjørka blir litt grønnere ute.

Så at noen jublet på Facebook i dag for det var sikret grønn og fin bjørk til 17.mai så da stiller jeg opp med røde øyne. Neida eller joda allergi er ikke å tulle med og i år må jeg innrømme at jeg gruer meg til vår og sommer. Når ingen medisiner fungerer optimalt og en blir stamkunde hos legevakten da er det lov å være litt gretten.

Men jeg prøver å la være, livet må være kjipt som konstant gretten og jeg har mye og glede meg over her i livet så da er vi positive i stede for.

Jeg håper egentlig på en mai måned med mange muligheter. Drømmer om piknikkurver, utflukter og grilling. Så selv om det ikke er mandag kommer ukens inspirasjons collage idag i stede for:

Ønsker dere alle sammen en herlig start på uka og mai måned.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)