Gjør et kupp på sommertøy

Her på Vestlandet ser det ut som sommeren er på vei. Strålende sol og fine temperaturer. Noe som vi selvsagt nyter. Gutta nyter å kunne springe rundt uten så mye klær og når mammaen ryddet i skapene nå i uka som var fant hun ut at det mulig trengtes å handle inn litt nytt av tshorter, shortser og ja rett og slett sommerklær. Så da er det jammen meg godt at det finnes noen gode tilbud.

Leooglotta.no kjører nå -10% på hele nettbutikken men bruker du koden mai123 får du i tillegg -20% det vil si -30% på hele nettbutikken. Men tilbudet varer kun ut dagen idag 12.5. Så ikke vær for sein.

Jeg har funnet frem noen favoritter å vise dere bare se her;

Olashorts til gutta er jo så stilig og det settet med shorts og t-skjorte er jo både billig og fint.

Jeg har fått spørsmål om hvorfor jeg ikke viser frem fine ting til jenter og det er jo rett og slett fordi jeg ikke kommer på det da jeg kun har gutter selv. Men her kommer en liten collage til jenter og.

Pleier dere å ta vårrengjøring i garderoben? Jeg har pakt bort de varme klærne, vinterdress, luer og vanter og finner frem det vi har av vår og sommerklær nå.

Selv syns jeg det er herlig med et sesongbasert garderobeskap sa finner en det en trenger på 123

(Visited 108 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)