Alltid med i veska

Det er noen sorter blogginnlegg som går på rundgang og tar du en titt inne hos blogg.no eller andre lignende plattformer vil du titt og ofte se overskrifter som den jeg har i dag.

Men forskjellig innhold i vesker er sikkert spennende for noen å lese om, alltid kjekt med litt tips til hva som er greit å ha med seg. Om en har stelleveske, skolebag eller en liten veske til fest.

Jeg selv bærer en stor veske, ikke så mye sminke men noen leker, smokker og bleier er med men det som tar størst plass er min grå følgesvenn.

En a5 stor grå boks fylt opp med ulike tabletter, inhalatorer og forstøver. Ikke så spennende men livsnødvendig.

Denne boksen er med meg over alt! Uansett! Men syk ser du kanskje ikke at jeg er, i hvert fall ikke om du bare ser meg i forbifarten og ikke stopper opp å hører det piper i brystet og at jeg hiver etter pusten etter en gåtur med gutta.

Jeg har alvorlig ASTMA og allergi og venter på at dem skal finne en medisin som fungerer og gjør meg fungerende igjen.

Så et lite hjertesukk fra meg og en liten bønn til deg! Vær snill med alle du vet nemlig ikke hva slags kamper dem har vært igjennom!

(Visited 40 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Så slitsomt, bokstavelig talt, å få for lite luft. Flott at det finnes medisiner og kortsiktige løsninger. Med en samboer som sliter veldig med allergier så hadde det vært ønskelig med mer varige løsninger. Håper du har flest gode dager

Legg gjerne igjen et spor :)