en heller våt tur

Det ble en våt tur med hest og kjerre i dag. Vi nådde å både komme oss på plass på campingplassen og hytta før regntøyet kom på før turen bar avsted med hest og kjerre.

Dette var det 10ende året at Siljansbadet Camping arrangerer tur for sine gjester ut for å plukke markblomster til å dekorere årets maistang med. Flere av dem som var med forklarte at dem pleide å ha bedre vær enn dem hadde denne gang.

 

Å sitte bak på kjerra med gutta på fanget mens hesten tok oss med på rundtur i nærområdet var ganske så idyllisk selv med store regndråper fallende ned i hodet. Men vi var med litt av en gjeng på tur som både sang og vitset. Så selv om været ikke var med oss var det i hvert fall ikke noe å si på humøret til vårt følge. Og hesten Kasper han dro lasset uten å klage slik han hadde gjort i 10år. Gutta mente han også fortjente noe godt etter jobben og eieren garanterte for at det ventet noe godt når han kom hjem.

 

Uten om oss og andre gjester fra campingplassen hadde vi gleden av å prate med svensk TV 8 som filmet inn for å vise litt fra alle sider av svensk midtsommer og gutta smilte gjerne til kameramannen og viste frem alle det flotte blomstene som var å finne.

Og selv om blomstene var våte fikk vi samlet inn mange flotte buketter som både skulle bli til blomsterkranser og til dekorasjon til den store maistangen. Selve stangen skal dekoreres i morgen og da er det fest fra morgen til kveld! Og vi gleder oss!

 

Nå skal vi spise kvelds inne, vi hadde egentlig fått en flott piknickurv med masse kortreist mat men siden været er så surt blir det piknik på hytta.

 

Husk å legg oss til på snapchat @livjudit for å få med dere alt som skjer!

(Visited 118 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)