Så var dagen kommet!

God morgen god fredag og god MIDTSOMMER!

I dag er dagen vi har ventet på vi skal få være med på midtsommer her i Sverige. Vi er veldig spente på hva dagen vil bringe og når vi har pratet med andre her på campingplassen er det ingen tvil om at dette er en stor feiring her. Vi har funnet frem finstasen og gleder oss til å se når Maistangen skal pyntes klokken elleve.

Men først skal frokosten spises og mammaen skal besøke en lege her som kunne mye om allergier og kryssallergier så da håper vi han finner ut noe også. Men først venter en Amerikansk frokost på den Amerikanske Dineren her.

Her finner en amerikanske pannekaker, bacon, sjokolade fontene og et helt hav av pålegg og selvsagt nybakte rundstykker. Om ikke magen hadde blitt mett før øyene kunne vi nok vært her hele dagen for her var det mye godt og spise for alle sammen. Guttas favoritt var nok definitiv pannekakene og all den frukten som sto rundt. Mens de voksne fant seg mye godt av både pålegg og blåbærpannekaker.

Når en kom inn på Diner 45 var det ingen tvil om at en var på en amerikansk Diner, her var det gjennomført stil på alt fra interiør, mat, musikk, uniform ja lat rett og slett. Jeg forelsket meg jo helt i disse skiltene i gammel amerikansk stil og flere skal nok få bli med oss hjem ja.

Men nå må vi skyndte oss videre så vi rekker alt på dagens agende! Husk å følge oss på snapchat @livjudit for å få med dere alt vi gjør her borte i Sverige!

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)