Å glede seg til høsten

Ja da, ja da jeg vet at det er juli og mye igjen av sommeren. Men jeg gleder meg til høsten likevel jeg. Da er kroppen min mest fungerende og alt er så rolig på en måte. Dere som har fulgt meg i lang tid nå vet jo dette, jeg maser om det hvert år. Men om du i år føler du trenger en grunn for å glede deg har jeg noe å vise deg! Memini lanserer sin høstkolleksjon i august og her er det mye fint altså. Det er noe nostalgisk og koselig over klærne til memini og att på til er dem så myke og gode å ha på seg. Se her da dere? Lekkert ikke sant? Jeg forelsket meg jo helt i den gule cardiganen og selebuksene så klart. Ja også bamsegenseren da selvsagt. Å nei jeg ønsker meg hele kolleksjonen trur jeg, gleder meg virkelig til å se resten av den. Hvilke er dine favoritter i første øyekast? Og skal jeg fortelle dere noe, jeg vet jo at jeg har en del svenske og danske følgerne og det jeg nå skal fortelle dere er jo helt supert for dere. Memini.no åpner nemlig opp for at dere også kan handle i nettbutikken deres fra høsten av! Supert ikke sant?

(Visited 8 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)