Ny uke og ny måned!

Tiden går fort, ja alt for fort til tider. Hvor ble juni måned av for eksempel? Her forsvant jo juni måned til tidlig sommerkos og tur til Sverige. Så nå håper vi at juli blir vel så bra som juni bare at dagene går litt mer sakte. Planene for uka er få, slappe av. Pakke ut etter helgens tur og være kreativ med gutta. Jeg har jo lovet noen på Snapchat at vi skal lage sommerfugl bar så bare følg med både her inne og på Snapchat (@livjudit) Men først og fremst vil jeg dele en liten inspirasjonscollage med dere det er jo tross alt mandag! Fingrene mine klør etter litt kreative prosjekter så uka skal brukes til blant annet det. Tenker steintroll med små og store Stein og selvsagt den populære sommerfugl baren må lages ferdig. HVILKE PLANER HAR DERE FOR UKA?

(Visited 41 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Her er planene oppussing av nytt hus (det tar stort sett mannen seg av), bading på stranda og late dager der vi koser oss med is i varmen 🙂 plaskebassenget er satt opp for lengst, og med noen bltter og spader oppi flyr dagene av gårde! ?

Legg gjerne igjen et spor :)