Kongeparken og gråtassland!

Å besøke kongeparken er alltid gøy, i år er Jonas så stor at han faktisk kan ta en del karuseller også. Selv om det eneste han skulle i følge seg selv var å hilse på gråtass og dyrene på setra. Fikk vi han med på enda litt mer.Vi var på plass når dem åpnet og hadde alt kjøpt billetter på nett (da sparer en minst 30kr per billett). Vel inne i parken kjøpte vi oss brumlekopp med fri tilgang til brus, juice og vann samt guttas bestemor fikk seg en kaffekopp som gav fri tilgang på kaffe i alle varianter.Nå var det bare å finne ut hvor en skulle starte, vi startet med fossen. Kongeparkens tømmerrenne og Jonas gledet seg så mye at han ikke klarte å stå i ro. Men han måtte nok krype til korset og mene at den var litt skummel og dessuten ble han våt .Vi var innom alt vi møtte på av karuseller på vei opp til dagens høydepunkt gråtass, vi fant både luftskip, store humler og racerbiler på veien. Men ved luftskipene dukket det opp en overraskelse. Nemlig noe som var vanvittigmorro i varmen. Et lite område med vannkanoner, fontener og vann i alle varianter passet guttakrutt utmerket mens tanten tok alt av karuseller dem var for små til.Kongeparken har aktiviteter for hele familien, en kan leke med vann i vanvittig, hilse på gråtas og kjøre traktorbanen til goggen. Er en tøff står både nordavinden, ridderborgen og ambolten og venter på deg. Jeg trudde jeg var tøff men etter en tur i ambolten var jeg ganske ferdig. Haha uff at en aldri lærer.Vi stor kosa oss hele dagen i strålende solskinn og Jonas prater enda om at han fikk hilse på gråtass som hadde kattunger akkurat som bestemor. En stolt gutt som fikk hilse på både grynet og gråtass!Anbefaler alle en tur til denne koselige og familie vennlige parken! Og om en tar turen husk å kjøpe med dere en brumlekopp eller to!

(Visited 80 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)