Det er sommer, det er sol og det er mandag

Også videre, resten av teksten har gått i glemmeboken. Det er sol og fint ute om en ser kort fra en grusom vind som uler. Så i kveld koser jeg meg inne med pledd og mine nye stickers fra poppydesign.no jeg planlegger uka og øver meg på å dekorere med klistremerker. Det er jo like gøy for små som store det. Vi har en rolig uke foran oss, det tror jeg trengs etter flere travle uker med tur og selskaper. Denne mandagen har blitt brukt til ting som måtte gjøres. Eldstemann måtte til frisøren selv om han mente at det strekt tatt ikke var nødvendig var han strålende fornøyd etter på. Vi har handlet inn for uka og nå er det planleggingen som gjenstår. Hva har dere gjort denne mandagen her? Jeg tenkte jeg skulle runde av med ukens inspirasjonscollage før jeg går til bake til mine stickersVi skrives igjen om litt! Ønsker dere en herlig mandagskveld og en fantastisk uke!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)