Det var en gang…

//annonse//… ja slike begynner jo eventyret men hvordan det fortsetter bestemmer kortene. Vi har prøvd ut eventyrspillet og både han på 3,5 og mammaen på 29 syns dette var gøy. Dette er et helt nytt spill fra Kontur forlag og du finner det hos Mammaku.no. Selve spillet inneholder 20puslespillbrikker som settes sammen etter hverandre som et puslespill. Brikkene har motiver på begge sider så her kan en lage mange varianter. Slik spiller en: Hver deltager trekker en tilfeldig brikke som legges etter den forrige, mens man dikter videre på en historie. Siden det er motiv på begge sider er det fritt fram for hvilken retning eventyret skal ta.Motivene er i utgangspunktet kjent fra både folkeeventyrene og nasjonalromantikken, men illustrert med en artig vri. For eksempel er Per, Pål og Espen Askeladd utstyrt med litt mer moderne fremkomstmidler, og hvem kan vel klare seg uten mobil nå om dagen?Et morsomt spill som lar fantasien utvikle seg og en vet aldri hvordan eventyret ender.Jonas her er glad i å høre eventyr så han kjente fort igjen flere av figurene på brikkene og laget seg et helg eget eventyrNoen som vil høre hvordan eventyret vårt endte? Vi vil anbefale spillet til barn fra 4års alderen og opp mot storskolen. Her kan en la fantasien løpe løpsk i bildene og lage sitt helt eget eventyr. Som sagt finner du spillet hos mammaku.no og med koden kreativhverdag15 får du -15%

(Visited 22 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)