God mandag

God formiddag og god mandag alle sammen! Her hos oss er vi litt i feriemodus så ting går litt sakte her inne. I tillegg blir det litt forandringer i august som vi jobber med bak kulissene. Mye spennende for både dere og oss.

Men vi skal prøve å oppdatere dere her inne så godt vi kan selv om det er feriemodus som rår. Vi går idag inn i siste hele juli uke så står august snart for tur. Dager, uker og måneder fyker forbi og snart er min favoritt årstid her! Nemlig høst og så blir det vinter og jul. Kan tru denne frøkna gleder seg.

Men først av alt la oss starte uka og mandagen rett med en inspirasjons collage:

Om du vil få med deg hva som skjer og hvilke planer vi har for bloggen er det bare å følge med her inne, på Facebook eller Instagram under @kreativhverdag.no og selvsagt på Snapchat @livjudit

Nå håper vi at dere har en kreativ, avslappende og herlig juli uke så skrives vi snart igjen!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)