Det går så fort

Tenk at juli måned nå er forbi og august står for tur. Det nærmer seg hverdag igjen for de aller fleste og som sagt blir det endringer her inne også fremover. Vi skal spisse oss enda mer inn på det kreative og kanskje både små og store trenger en detox etter sommerens utskeielser. Her i huset trengs det i hvert fall en skjermdetox da skjermen er blitt brukt oftere enn mammaen i huset liker.

Men først skal vi nyte den siste dagen i juli og se på bilder fra en nydelig måned.

En måned med høye temperaturer og sydenfølelse på terrassen er over og jeg må kok innrømme at august blir en smule våtere enn juli.

Vi har vært på tur i Skudeneshavn, Stavanger og Ålgård og bare kost oss. Vi nyter våre ferie dager og håper alle dere som følger oss har gjort det samme.

Jeg har selv gitt meg litt fri frem til den 1.august så nå er det fullt kjør igjen her inne. Alt på fredag gjester jeg den kjente Snapchat kontoen til mammabanden og jeg grugleder meg til å dele noen kreative tips og ideer. Håper dere tar en titt og gir meg tilbake meldinger.

Følg med videre og få med dere alt som skjer her inne fremover! Husk du finner oss også på Snapchat, Facebook og Instagram under @kreativhverdag.no

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)