Gode fleece klær til høsten

//annonse//

Som dere sikkert har fått med dere gleder jeg meg til høsten og jakten etter gode klær startet tidlig. Og vi har blant annet testet noen fleece klær fra Tiny trolls of Norway og disse må bare anbefales.

Mine gutter er plaget med atopisk eksem og reagere på ull. Så da må en finne andre løsninger og fleece har hjulpet oss mange ganger.

Dere vet jo at vi er opptatt av klær som er myke, gode og behagelige på under all lek og aktivitet. Samt kan dem jo godt se litt tøffe ut og.

Jonas og Trygve har fått testet ut hvert sitt sett med fleece klær fra Tiny Trolls of Norway. Og vi gir alle tommelen opp.

Disse er så myke og gode på og blir litt som varme kosedresser.

Trygve har heldress som sitter fint på med skrå glidelås som går helt ned på den ene foten. Lett å ta på selv med en sprellende apekatt.

Jonas har todelt sett med jakke og bukse. Dette fikser han helt fint selv og syns det er veldig stilig med disse små skinn detaljene som er på.

Gode og myke klær som vi digger og gleder oss til å bruke mye nå når høsten kommer med litt kaldere temperaturer. Du finner dem HER

One Comment:

  1. Så fine! Jeg har vårdressen fra samme merket og er kjempefornøyd 🙂

Legg gjerne igjen et spor :)