Oss to

Av og til er det godt å være kun oss to. Vi er jo fire vi i vår lille gode familie. Og vi koser oss mye vi fire sammen, vi blir flinkere og flinkere til det. Å nyte hverdagsglimt. Det er så viktig å ta vare på gode minner store som små. Kanskje aller mest de små hverdagsglimta som ofte blir glemt. Som en tur på badestranden, når alle sammen tegner sammen eller bare filmkos sammen på sofaen. Disse øyeblikkene må huskes og minnes.

Men så i blant kommer vi på at vi to voksne som sammen har hengt siden vi var 15 og var i overkant klissete og forelsket, hand i hand over alt. Av og til kan ha godt av litt tid sammen bare vi to. Da er det godt å ha besteforeldre som stiller opp på kort varsel og er barnevakt.

Vi har nemlig idag vært på en god gammeldags kinodate og så selvsagt Mamma Mia. En klissete film med god musikk samt en armkrok og lene seg inni gjorde lørdagen perfekt!

Mamma Mia – here we go again var en herlig musikal. Det sies jo at en god film skal både få deg til å gråte Og le! Og Jeg måtte gang på gang tørke tårer ved flere anledninger og latteren den lå løs i kino salen.

Filmen anbefales og litt kjæreste tid også!

(Visited 64 times, 1 visits today)

One Comment:

  1. Neimen, så koselig❤️ Veldig viktig å ha egentid sammen som voksne også. Et godt parforhold styrker indirekte familieforholdet.
    Tenk at dere har hengt sammen siden dere var 15 år a. Så herlig!
    Fint innlegg?

Legg gjerne igjen et spor :)