Klær til høsten

//annonse//

Er dere klær for regnvær og høsten? Snart kan vi vel med sikkerhet pakke bort tøysko, shorts og annet sommertøy. Mens vi finner frem høstens ulltøy, gummistøvler og regnklær. Vi har jo hatt en helt utrolig tørr og varm sommer her til lands og vi på Vestlandet våknet i hvert fall opp til mer normalt vêr i dag enn på lenge.

Ute regner det, det er skolestart og rutiner skal innøvde igjen. Da er det jo greit å ta en sjekk over om en trenger nye støvler, regnklær eller annet yttertøy?

Vi har jo fått hjem både støvler og softshell klær til gutta så vi er klare for en våt men fin høst.

Trygve har brukt softshell dressen fra Tiny Trolls of Norway på de regnfulle dagene i sommer og den fungerer supert.

Dressen heter Tusseladen og du finner den i nettbutikken HER. Tusseladden parkdress er vanntett, vindtett og en slitesterk skall dress for det minste. Dressen har reflekser slik at barna er godt synlig når dem er ute og leker i høstmørket. Den kommer med to glidlåser forran som går helt ned slik at den er lett og ta av og på. Dressen har silikonstropper under bena slik at den kan festes under støvlene og med en høy vannsøyle passer den ypperlig i norsk vær.

Jonas har fått seg skall jakke også han fra Tiny Trolls of Norway. Den er litt lengre bak på ryggen samt den sitter veldig godt på. Vi ønsker oss veldig buksen som hører til så den må vi nok bare kjøpe oss.

Jakka Jonas har er Trollefar skall jakke, denne er vanntett, vindtett og veldig slitesterk. Jakken har teipede sømmer og og flere reflekser rundt som gjør at den kan brukes året rundt.

Den gir god bevegelsens frihet og har hette som er avtagbar. Du finner Trollefar skalljakken her i Nettbutikken og om du som oss ønsker deg en god skall bukse kan dere jo se på Hurlumhei Skall bukse som dere finner i nettbutikken HER

En annen viktighet nå som høsten kommer med mye regn er jo selvsagt støvler. Vi fikk hjem to par støvler fra Kavat til gutta.

Marineblå og fine er gutta nå klare for all høstværet som kommer. Støvlene finner dere hos babyshop.no sin nettbutikk under kategorier for økovennlig barneklær og utstyr.

Kavat sine støvler er fri for PVC, full resirkulerbare og er en god vanntett støvel laget av gummi. Disse her veier nærmest ingenting. Gode og myke på små barneføtter

Er du klær for høsten og høstværet? Vi begynner å bli klar!

(Visited 184 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)