Ja takk til mammapleie

Dere som følger meg på Snapchat fikk jonmed dere at jeg fikk litt hverdagsluksus og mammapleie. Vi snakker hudpleie, en fantastisk ting i en travel hverdag. Dere vet jo at jeg mener mammapleie og egenpleie er viktig og ikke må glemmes. Så når muligheten kom var jeg kjapp.

Jeg har nemlig vært hos Karmøy Hud & Fot og fått en green peel behandling, farget bryn og formet dem. Helt fantastisk når det er gjort. Og du, å få formet og farget vippene det gjør susen for en mamma som alltid ser trett ut.

Selve ansiktsbehandlingen var jeg spent på det var nemlig en Party peel fra Green Peel jeg skulle få prøve meg på.

Green peel er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Med 100% av naturens egne naturlige aktive planter er Green Peel en trygg vei til optimal hudhelse.

Jeg kom inn og ble tatt i mot av en koselig dame som skulle gi meg behandlingen og fikk legge meg på benken med et godt og varmt teppe på. Håret ble gjømt bak et hårbånd og vi var i gang.

Først fikk brynene farge og ble nappet. Så fikk huden en god rens og behandlingen var i gang. Hudpleieren forklarte hele prosessen og om produktene som ble brukt.

Så smøret hun på og peelet huden med en grønn urte blanding.

Kjapt kom en stikkende følelse i huden og selv etter peelingen var vasket av kjente jeg små stikking i huden om jeg tok borti eller lignende. Registrert tegn på at huden jobber.

Denne behandlingen jeg tok heter «Green Peel Party Peel» dette er den mildeste typen av Green peel urtepeeling og årsaken til at den kalles Party peel er at huden får en så fin glød av den at en kan gå rett på fest etter på. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbereder hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Og dere denne behandlingen gav huden en flott glans som faktisk med kun litt farget dagkrem fra Schrammek kunne en gått rett på fest! Og damene på Karmøy hud og fot anbefales på det varmeste!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)