Høstjevndøgn

På søndag den 23.09 var det høstjevndøgn og vi ble påminnet dette av en venn på snapchat så vi kledde på oss og var ute og samlet inn litt mose, nyper og lyng og laget oss rett og slett en liten høstkrans som kunne stå ute.

Like stas å sanke inn det som skulle brukes som det å lage kransen selv i regn og vått vær. Disse gutta trives best ute så heldigvis har dem gode klær til allslags vær.

En høstkrans binder en lett med det en finner ute på tur. Vi samlet inn litt mose, noen nyper og litt lyng. Men en kunne likegodt tatt med rognebær, kongler eller noe helt annet. Kun fantasien stopper deg her.

Uten om det vi plukket med oss når vi var på tur brukte vi en ferdig hslmkrans fra panduro og blomsterstreng. Så surret vi først fast mose rundt kransen før vi pyntet med lyng og nyper. Enkelt og greit ble det en liten dekorasjon ute på trappa. Så koselig med slike små prosjekter som både små og store kan bli med på.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)