Tenk at det alt er oktober

At tiden går fort er det vel ingen tvil om. Men at det alt er oktober er nesten litt skremmende. Jeg har en gutt så har telt ned dagene til oktober siden juli og nå er oktober her så da er det kun 24 dager igjen til den store 4års dagen.

Tenk det at vi alt har snart en 4åring i hus.

En stor og snill storebror som passer på alle.

Oktober blir en spennende måned med mye som skjer, både her på bloggen samt andre steder. Vi er jo fått ganske mange følgere etter en runde og to og tre på ulike Snapchat kanaler så har følger tallet steget i taket flere steder og det fører med seg mye kjekt!

Og jeg kommer til å dele mye med dere etterhvert men først må jeg bare la det synke inn at det alt er oktober.

En måned som jeg ønsker å fylle opp med kos, diy, kanelboller, varm te og stearinlys. Å denne måneden skal bli bra altså det lover jeg dere!

(Visited 5 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)