Blir du med å

//inneholder reklame linker

Hopper i løvet. Falme blader har så mange flotte farger. Om du tar en titt er jeg sikker på at du kommer innom farger som brun, rød, orange, gul og lilla.

Gutta her elsker jo å være ute og når vi er i skogen kan vi hoppe, kaste og leke med bladene som ligger på bakken.

Vi bruker mye tid ute og leker og da er det viktig med gode klær som tåler mye lek. De siste dagene har vi hatt mye fint høstvær som har gitt oss muligheten til å være ute igjen i bare genser uten jakke. Da nyter vi det litt ekstra.

Monstergenseren Jonas har på seg her er fra miotrend.no og den var så populær at det nesten er krise når den må i vaskemaskinen. Denne er i merket nameit som du finner her. Og foruten at den er råkul med fluffy øyenbryn er den god og myk!

Dere som har fulgt oss en stund vet jo at vi er opptatt av kvalitet når det kommer til barneklær og nameit er jo et av det merkene vi har mest av her i hus. Klær som er fine, tåler mye og som gutta liker.

Nå som det bare blir kaldere her blir det nok dette en av de få siste dagene før jakka må på fast når vi går ut.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)