Hekta på vampirina

//annonse

Eller egentlig er vi hekta på alt som har med Halloween å gjøre. Det er ikke mammaen i hus som er verst om du skulle tru det, for det er det nemlig han på 4år som er. Alt som er litt skummelt digger han her. Og da er vampirina på Disney Junior en selvskreven favoritt.

Du vet vel hvem vampirina er?  Vampyrina er ei helt vanlig jente hvis man ser bort fra en bitte liten detalj: Hun er vampyr! Når hun flytter fra Transylvania til Pennsylvania, må hun finne venner, begynne på ny skole og oppleve alt menneskenes verden har å by på. Selv om det ville vært lettere å prøve å bli som de andre, vet Vampyrina at det er viktig å være seg selv og stå for det. Og hun er en fantastisk venn som er gøy å være sammen med og som bryr seg om vennene sine. I tillegg er hun full av overraskelser og andre morsomme ting!

Du finner serien på Disney junior i hverdagene 17.30.

Så når vi idag fikk hjem en pakke med forskjellig vampirina stasj slo vi på stortromma og inviterte noen venner på kvelds. Hvor temaet ble nettopp Vampirina.

Trur jeg ble ganske populær blant disse fire små som fikk kose seg til kvelds med flaggermusskiver, vampirina muffins og spøkelses banan-is.

De sang vampirina sangen med microfon slik at de voksne sikker kommer til å nynne på den til de sovner.

Og mine gutter dem har bedt fint om å få flaggermusskive i morgen også til frokost så da får vi se da om vi får til det i morgen også.

Nå er det jo bare noen få dager til Halloween og jeg vet om noen små som gleder seg mye. Så i morgen får vi lage litt mer vampirina og Halloween pynt og kose oss så sjekk gjerne ut @themommyhood på Snapchat for vi er der og snakker om Halloween for barn!

God natt alle sammen!

(Visited 46 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)