Tenk så fort tiden går

I dag snur vi kalender og ønsker desember velkommen. Jeg er sikker på at det er flere enn meg og mine barn som våknet med en kriblende følelse i magen i dag. Har nissen vært her, er det kommet en hilsen fra nissen allerede i natt?

Og ja her i huset er det flyttet inn en liten luring. Alt i midten av november kom første brevet fra julenissen om at en liten ramp med navn Olaf flytter inn 1.12 og vi måtte ordne i stand dør og hylle, hva nå enn han der Olaf planlegger er vi veldig spente.

Og desembers første overraskelse står klar i vinduskarmen og venter på at gutta skal få i seg frokosten. Små pepperkake hus som skal dekoreres og settes opp som en liten nisse landsby.

Kan tru vi skal kose oss sammen og dekorere pepperkakehus, høre på julemusikk og drikke kakao til langt på dag. En perfekt og rolig 1. Desember.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)