Ny start? på tide å komme i gang igjen

Tenk at det har gått nesten en evighet uten noen oppdatering her inne. Det var ikke planen det kan vi med sikkerhet si men altså ting skjer og planer endres hele tiden. Som småbarns mamma er det en ting som er sikkert og det er at ting sjeldent blir som planlagt.

Men nå begynner vi å komme i gang igjen med våre vanlige rutiner etter mye sykdom. Og mye spennende står på programmet. Dere som følger oss på snapchat vet jo allerede litt, en ting som er sikkert at det kommer til å bli mye mer kreativt her inne. Vi er fortsatt veldig opptatt av at barn skal være mer kreative og bruke hendene sine til å skape noe. Så vi skal fylle bloggen opp med kreative ideer og enkle oppskrifter både små og store skal kunne følge enkelt.

I tillegg har vi fått en utfordring på instagram som sikkert kommer til å komme med noen smådrypp her inne på bloggen også. Vi er nemlig blitt utfordret til å vise mer av enkle aktiviteter ute med barn, små turer som ikke trenger mye planlegging og enda mer. Vi gleder oss til å vise dere.

Så jeg har trua på at denne våren blir knall bra, her er jo våren i anmarsj allerede med snøklokker, krokuser som blomstret og om ikke lenge blomstrer påskeliljene også her i blomsterbedene.

One Comment:

  1. Spennende! Jeg følger fortsatt med (selv om jeg ikke alltid legger igjen et spor😉)

Legg gjerne igjen et spor :)