Halloween

//annonse//

I dag er det selveste Halloween, dagen hvor små gleder seg til å bre skumle og skremme andre helt lovlig. Kanskje til og med bli belønnet med frukt eller godter.

Mine gutter hadde planen klar i går og tanken var å feire Halloween fra morgen til kveld. Vi klarte det ikke helt men med vampyrina på tv-en og flaggermus skiver til lunsj gikk det rette veien.

Vampyrina går på Disney Junior alle hverdager kl. 17:30. Vampyrina er ei helt vanlig jente hvis man ser bort fra en bitte liten detalj: Hun er vampyr! Når hun flytter fra Transylvania til Pennsylvania, må hun finne nye venner, begynne på ny skole og tilpasse seg alt som menneskenes verden har å by på.

Gutta syns det er stas med Halloween og at vi voksne gjør litt ekstra ut av det. Så selv om formen her i hus ikke har vært på topp har vi kost oss med flere Halloween retter i dag.

Som middag serverte vi mumien pølser. Ser stilige ut men er så lett å lage. En pizzadeig som er strimlet og rullet rundt pølsene. Øyne som kan spises finner du på dagligvarebutikken.

Siden det er en slik dag i dag feirer vi med litt dessert og vi fant noen tøffe donuts med flaggermus på.

Og oreokjeks dekorert til små skumle edderkopper. Disse er veldig enkle. Lakrissnorer som ben og spiselige øyne.

Vi er inspirert av vampyrina som dere sikkert ser, gutta syns det er akkurat passe skummelt med disse små skumle figurene som er å finne der.

Nå er det kveld og Halloween ferdig for i år!

(Så nå begynner mammaen med juleforberedelser)

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)