Skrevet av Liv Judit @ 15.04.2015. 4 kommentarer

Det aller fleste av oss legger makeup til vanlig og noen bare til spesielle anledninger men det aller fleste legger makeup en eller annen gang og da er det lurt å ha noen teknikker som gir mulig resultat.  Så her har jeg funnet frem til 10 makeup tips vi alle bør kjenne til, disse strekker seg fra mascara til bronzer. Altså skal vi over det aller fleste punktene.


Øyne: Aldri bruk concealer eller foundation på øyelokkene som en base,  det vil kun føre til at rot.
Foundation: Bruk fingrene til å legge foundation hvis du ønsker en lett og naturlig base, om du ønsker en mer dekkende bruker du en pensel.


Pudder: Påfør alltid pudder hvor du er blankest først, som da vanligvis er i T-sonen, for så å legge et forsiktig lag på resten.


Bronzer: Du bør legge solpudder på halsen, ansiktet og brystet for å jevne ut hudtonen din. Sørg for å ta et skritt tilbake for å se til at alt er i samme farge.


Blush: Når du skal legge blush, smiler du slik at ?eple av kinnet? kommer frem. Begynn med å legge blushen på eplekinnene og opp mot toppen av ørene og så ned mot kjevebeinet


Bryn: Legg alltid brynpenn eller brynfarge på den øvre delen av brynet for å løfte ansiktet.

 

Leppestift: Pass på at leppestiften ikke definerer Amours buen (toppen av leppen) alt for mye og at leppestiften går helt ut til det indre hjørnene av munnen.


Øyenskygge: Start alltid med en base skygge uten shimmer som passer til den lyseste hudfarge i ansiktet ditt og legg den på hele lokket opp til brynet. Du bør bruke denne basen-skyggen for å sørge for at de mørke skyggene har noe å blende naturlig i.


Eyeliner: Istedenfor å se rett frem i speilet, kom så nær det som mulig, stikk hodet opp og bring haken mot speilet. Du ønsker å se ned som du bruker, starter på det innerste hjørnet og sørge for å gå hele veien ut til folden på utsiden av øyet.


Mascara: Når du legger mascara gjør du det i en jevn fart med kosten inntil røttene på vippene og beveg så kosten i sikksakk mønster ut over.

 

Lærte du noe nytt? Hvilke sminke tips var det første du lærte deg?

 

#sminke #skjønnhet #sminketipps#skjønnhetstips #makeuptips #mamma #mammablogg #hverdag #tips

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)