Skrevet av Liv Judit @ 04.05.2015. 1 kommentar

Hvem ønsker vel ikke å kickstarte sommerens etterlengtede brunfarge nå som vi er inne i perioden hvor sommerklærne kommer mer og mer frem. Selv har jeg allerede vært ute å vist frem mine melkehvite legger. Så for min del er selvbruningen en løsning til sommeren kommer og legger igjen noen spor.


Du finner produktene her: barberskum, bodylotion, body scrub

Her kommer noen av mine tips til å legge selvbruning vellykket enklest mulig:

1.     Barber leggene  det er helt klart en fordel å barberte legger før påføring av selvbruningen. Gjerne en dag i forveien. Selv barberer jeg med en god høvel og en fuktighetsgivende barberskum fra EOS, barberskummet fra EOS påfører fuktighet og gir silkemyke legger.

2.     Skrubb kroppen fra topp til tåStart alltid med en god skrubb/peeling før du setter i gang med selve selvbrunings-påføringen. Da fjerner du døde hudceller og brunfargen vil sitte bedre og bli jevnere. Bruke en skrubb som ikke er for grovkornet, men som renser godt og tilfører fuktighet. La albuer, knær og føtter få en ekstra omgang med skrubb. Selv anbefaler jeg skrubben REN ? Guerande salt exfoliating body balm som er en mild kroppsskrubb som fjerner døde hudceller. 

3.     Bodylotion – Smør så hele kroppen med bodylotion og legg igjen vekt på ekstra tørre områder som knær, føtter og albuer. Hvis disse områdene er tørre vil de trekke ekstra mye farge og fargen kan bli ujevn. Selv har jeg en forkjærlighet til EOS produktene og til nå er favoritt bodylotion Eos ? The evolution smooth som er en rask absorberende bodylotion som inneholder blant annet sheasmør og havre ekstrakt.

Her var altså mine første steg mot å lykkes med selvbruningen, resten kommer i morgen så følg med!

 

Bruker du selvbruning? Hva er dine tips?

 

#selvbruning #skjønnhet #eos #ren #blivakker #mammaliv #mammablogg #hverdag #mamma #tips

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)