Skrevet av Liv Judit @ 06.06.2015. 1 kommentar

Hvem er det som ikke ønsker seg en helt jevn og plettfri hud, jeg tror egentlig at det er en av det første prioritering hos de fleste jenter når det gjelder make-up. Vi har alle små ujevnheter i huden; i form av urenheter, linjer, pigmentforandringer og bittesmå arr. For å rette opp i disse små «feilene», så er concecaleren vårt aller beste hjelpemiddel. Her kommer noen tips til hvordan du kan dekker over ujevnheter og få en jevn og plettfri hud.


Skjul mørke ringer under øynene
For å skjule mørke ringer under øynene er det beste å anvende en concealer med gultoner. Gultoner vil dekke perfekt over det blå, da dette er komplimentærfarger. Du må gjerne bruke en concealeren som inneholder mikroniserte lysreflekterende pigmenter som vil lysne opp øyepartiet og gi deg et fresht og våkent blikk. Pigmentene vil også da fylle ut eventuelle små linjer ved å gi en optisk og utfyllende illusjon.

Fyll ut linjene
Concealer kan også anvendes for å fylle ut linjer i ansiktet, eksempelvis «sinnarynken» mellom brynene, linjene som går på skrått ned fra nesevingene mot munnen og linjer rundt leppene. Anvend da en concealer med rosatoner og ikke så mye gult.


Skjul urenheter
Urenheter er vår største fiende, og concealer er vår beste venn. Med riktig produkt og riktig farge kan du enkelt trylle vekk urenhetene. Urenheter eller små arr i huden etter urenheter er ofte røde. Grønt er komplimentærfargen til rødt og vil dekke helt over det røde. Anvend en concealer med en farge mer tilnærmet din egen hudtone over for å igjen skjule det grønne. Det røde i huden vil nå ikke synes i det hele tatt.

 

Selv vil jeg anbefale en concealer kit eller som det hetere CORRECTIVE CAMOUFLAGE KIT fra Glo Minerals. Dette kit`et har alle fargene du trenger for å dekke over ujevnheter, sminke bort blå øyne og fylle ut linjer.


BARE HUSK:

·       Bruk gul til å skjule mild rødhet, rosa hud, poser under øynene, mørke flekker og sort, blå og lilla blåmerker.

·       Bruk mint til å skjule rødhet fra kviser, arr, port vin flekker, og rosacea, samt røde flekker.

·       Bruk lavendel til å skjule gul, grå og grønne blåmerker og poser under øynene på dypere hudtoner.

·       Bruk nøytral til å skjule generelle hud ujevnheter, små kviser og poser under øynene.

HVILKE PRODUKTER BRUKER DU FOR Å FÅ EN PLETTFRI HUD?

 

 *FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

#sminkeskole #foundation #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 37 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)