Skrevet av Liv Judit @ 06.06.2015. 5 kommentarer

God kveld alle sammen! Siden morgendagen er søndag og søndag er det store shopping dagen på nett. Tenkte jeg at jeg kanskje kunne dele litt tanker og inspirasjon til dere med små eller som venter små i nærmeste framtider. Jeg snakker nemlig om barnerommet. Selv hadde jeg store tanker med alt jeg ville ha og dekorasjon og lignende men slik ble det ikke rett og slett for tiden gikk i fra oss. Nå skal det også nevnes at Jonas deler rom med oss, noe jeg er veldig glad for i grunn da dette passer oss bra. Men allikevel har jeg lyst å dekorer å lage litt til på hans del av soverommet. Og da gjerne ting som kan flyttes inn på et barnerom når den tid kommer. 

Det er jo i grunn ikke så mye som skal til å dekorere et barnerom, men litt er alltid stas. Selv ønsker jeg meg en bokhylle til Jonas, en som vi kan sette opp barnebøker som vi vet vil falle i smak. Slike som vi hadde selv som små. Jeg har selv falt helt for STAR kolleksjonen til KidsConcept og ønsker meg bokhylla derifra men også oppbevaringskista til å putte leker og lignende oppi.


Du finner produktene hos Mimmis.no HER: Bokhylle, oppbevaringskiste

Lekkert og stilrent og passer selv når Jonas vokser til.

Akkurat nå har jeg veldig lyst å pynte veggen med noen søte wallstickers som vi enkelt klistrer opp på veggen og tar ned når den ikke trengs lenger. I stedet for tapet eller maling som er mer permanent. Jeg har virkelig sansen for ugler så nå som Jonas er så liten som han er kunne jeg tenkt meg disse i duse farger med uglemotiver.

 
Du får tak i denne herlige HER hos mimmis.no

Etter hvert kan dem jo også byttes ut med traktorer og biler eller nå hva prinsen min skulle synes var spennende.

En ting som jeg har bestemt vi skal ha både nå og som skal følge Jonas så lenge den trengs er en nattlampe. En som lyser forsiktig i nattens mørke. Jeg fant denne fra cloud-b inne hos mimmis.no og er egentlig litt begeistret for den.


Du finner den HER hos mimmis.no

Dette er da en lampe til både lek og beroligelse. Når det er leketid kan UFOen lyse med 3 morsomme lys sekvenser, i tillegg til at den har en bevegelsessensor. Når det er sovetid, kan lampen stilles inn til å spille en av de to beroligende lydene samtidig som den lyser med sin «Nordlys effekt» i flere farger.
Cosmic UFO forvandler ethvert rom til et spennende planetarium.


Jeg er solgt trur jeg rett og slett, denne kan jo brukes i mange år fremover og mest sannsynlig vil mammaen og pappen også bli fenget av den. Det er jo bare et stort pluss uten tvil.

 

Om du skulle dekorert et barnerom akkurat nå hva ville du brukt av farger og produkter fortell meg gjerne og inspirer meg! Del gjerne dine tips og ideer i kommentarfeltet under!

 

Ha en strålende lørdagskveld så skrives vi igjen i morgen!

 

 

#inspirasjon #barnerom #baby #babyutstyr #mimmis #familie #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag  

(Visited 38 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)