Skrevet av Liv Judit @ 13.03.2016. 1 kommentar

Hei og god søndag alle sammen! her er det en rolig søndag og en hviledag vi satser på å vare friske og raske til i morgen så dagen idag går til å slappe av og kose oss inne i varmen.  Det nærmer seg jo påske, så vi kan jo begynne å lage litt påskepynt. Vi har laget noe så koselig som Bath Bunnies. Dette er rett og slett en vaskeklut og et såpestykke.

Disse passer jo godt nå som vi går mot påske, men dem kan jo også brukes som små gaver til familie og venner. Disse er veldig enkle å lage og jeg hadde med meg en på 4år og ei på 8år når vi laget disse og begge fikk det til helt fint.

Vi begynner å finne frem det en trenger, jeg kjøpte alt på den lokale Nille om du skulle trenge vite hvor du skulle kjøpe noe finner du det da altså hos Nille.

Så begynner vi med vaskekluten, ta av eventuelle merkelapper og brett den til en trekant, så begynner du å rulle den.

 

Til du får en trillet pølse av vaskekluten.

Så bretter du den i to.

Så tar du de to endene med spisser og bøyer bak slik at du former hode og ører. Fest en gummistrikk rundt disse slik at den holder formen.

Så er det enkelt å greit å pynte den med øyne, nese, hale og silkebånd.

Slik ble våre med Såpestykket oppi.

 

Når jeg var mindre lagte vi ofte disse til påske da jeg gikk på junioren på frelsesarmeen hvor vi laget diverse hobbyting som passet til årstiden. Så da er det jo ekstra kjekt å finne på slike ting med småsøsken og tantebarn når en har muligheten.

 

HAR DU LAGT SLIKE FØR?

 

#diy #doityourself #gjørdetselv #hjemmelaget #diybarn #diypåske #påske #hobby #mamma #mammablogg #hverdag #kreativfamilie #søndagskos # kreativmedbarn

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)