Elleville Elfrid på kino

Kan tru vi har glede oss til å gå hele familien på kino! Er liksom noe stor stas over dette med å sitte i den mørke kinosalen mens filmen suser avsted foran oss på lerretet.

Og gutta på 3 og 5 er ikke utskjemte med kino gåing så dem gledet seg ekstra mye til å treffe Elleville Elfrid, kjøpe popcorn og så tre inn o den magiske kinosalen hvor lerretet på veggen er gigantisk!

Det første som møtte oss når vi entrer kinoen var selveste Elfrid, hun så ikke så ellevill ut men vi har hørt på lydbøker at hun kan finne på litt av hvert!

Så måtte vi kjøpe kino godis, guttakrutt vet hva som skal til og det er selvsagt popcorn! Ingen kino uten popcorn må forstås! Heldigvis var det popcorn i bøtter og span her.

Og filmen om Elleville Elfrid var bra! Ja det skal vi love deg gutta som sjeldent har tid til å sitte i ro glemte ut både popcorn og juice når filmen startet for dem levde seg helt inn i filmen!

Har du ikke hørt om Elleville Elfrid enda? Da kommer det et kjapt sammendrag av filmen her;

Elleville Elfrid vil lage (et spektakulært) sirkus på Soltoppen for bestevennen Henrik. Et magisk trylletriks er under planlegging, men når tøffe Johnny flytter inn i nabolaget endrer alt seg. 

Henrik er imponert over den nye gutten og alle de kule lekene hans, men Elfrid føler seg utenfor. Når Elfrid presser Henrik til å velge bestevenn rømmer han hjemmefra. 

Nå må Elfrid og Johnny samarbeide. Hun vil redde sirkuset, men det aller viktigste er å redde vennskapet med Henrik.

En varm og morsom familiefilm full av fart og eventyr, der tre barn på sykkeltur oppdager hvor magisk vennskap kan være.

En hjertevarm og koselig film som passet godt for hele familien!

(Visited 69 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)