Ring Stick up Camera

/annonse/

Dere som følger oss på Instagram har fått med dere at vi var så heldig å få prøve ut Ring Stick up Camera. Og som vi skrev på Instagram var vi overrasket over hvor lett dette er i bruk!

http://www.kreativhverdag.no/wp-content/uploads/2020/02/8d86c72258c94a6e8b688760ae4a3147.mov

Selve kameraet kan en koble opp hvor en måtte ønske. På kontoret, på gaten eller på den andre siden av jorden. Uansett hvor du er og når du enn trenger det, holder det flunkende nye Stick Up Cam deg koblet til hjemmet ditt med mobilvarsler i sanntid, direkteoverført HD-video, toveis tale og en sirene.

Genialt ikke sant?

Og jeg da i tillegg kan fortelle dere at dette er så enkelt å koble opp å ta i bruk at selv jeg klarte det ja da er det lett da! En god bruksanvisning er med og en fikser dette lett på 123.

Vi har nå testet vår i en uke og er strålende fornøyd! Vi har prøvd den i litt ulike settingen både på ytterdøra, på rommet til gutta og på kontoret til mannen! Det funker like bra uansett!

La det stå på et flatt underlag og flytt på det når du må, eller plasser det hvor som helst med den justerbare festebraketten. Du får alle verktøyene du trenger for å installere kameraet ditt i nesten alle slags omgivelser på bare noen få minutter.

Nå skal vi teste det ut enda mer og så kommer vi med en mer utfyllende omtale om ikke så lenge!

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)