Skrevet av Liv Judit @ 04.03.2015. 3 kommentarer

Et spørsmål som har komt flere ganger i det siste er hvilken bilstol vi bruker til Jonas, så dermed tenkte jeg at jeg likeså godt kunne svare skikkelig i et blogginnlegg i stede for å svare på det samme spørsmålet gang på gang.

 

Vi valgte å kjøpe en BeSafe izi Sleep til Jonas da denne virket god og trygg i bilen. Jeg mener at bilstol er en av det tinga som er viktigst å bruke penger på til de små da det er det eneste som beskytter det små om uhellet skulle være ute. BeSafe izi Sleep er en ren bakovervendt bilstol som er anbefalt!

 

Med BeSafe izi sleep bilstol får du disse funksjonene:

1. Sidekollisjonsputer
2. Fempunktsbelte
3. Indikator
4. Ny belteføring
5. Flyttbar hodepute
6. Unik gyngefunksjon
7. Ergonomisk bærehåndtak
8. Trekket er vaskbart


vi ser for oss å bruke stolen i hvert fall til Jonas er 12måneder om han ikke får et veldig vekst hopp.

Jeg må bare nevne en ekstra posetive ting som jeg rett og slett digger ved vår bilstol og det er at den kan legges helt ned til liggende posisjon uten fare for å belaste ryggen. Dermed kan Jonas såve videre uforstyrret selv om vi ikke er i bilen lenger.

 

Om du er på jakt etter en ny bilstol akkurat nå anbefaler jeg dere BeSafe izi Sleep den kan festes både med isofix base og 3punkts belte. 

 

Akkurat nå får du 25% avslag på BeSafe produktene hos BABBLE.NO

 

HVILKEN BILSTOL BRUKER DERE?

 

#baby #babyutstyr #mamma #mammablogg #bilsikring #bilstol #anbefaling

(Visited 38 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)