Skrevet av Liv Judit @ 07.03.2015. 21 kommentarer

I går skrev jeg jo om å legge den perfekte øyenskyggen å da anbefalte jeg The Balm Nude `tube pallettet så dermed tenkte jeg at jeg enkelt å greit kunne komme med en liten omtale på denne som jeg er så glad i.

 

Denne øyenskyggepalleten er jo som det fleste the balm produkter lekker å se på, den kommer i en papplignende innpakning og når en åpner den ser vi alle fargene som følger med. Og ikke minst det store speilet. 


Så til det aller viktigste nemlig fargene, paletten har i mine øyne alle fargen en trenger om en skal ha hverdags eller fest makeup. Øyenskyggene er veldig pigmenterte og  sitter godt på øyelokket selv uten primer under.

I dettet settet får en mye for pengene, en får nemlig 12 flotte øyenskyggefarger. Fargene er som sagt svart pigmenterte og er enkle å legge pent på øyelokket. Fargene i paletten går fra lyse highlightere til kraftigere og mørkere farger. Så her får en i grunn alt en trenger.

Om noen spør meg er det denne øyenskygge paletten jeg vil anbefale alle å skaffe seg. Den er like perfekt for dem som vil ha naturlig sminke som for dem som ønsker litt dramatisk makeup. Også pigmenteringen og levetiden på dette produktet gjør at paletten definitivt er verdt prisen.

Så denne er sterkt anbefalt!

 Så er du på utkikk etter en ny øyenskygge palett finner du denne ho sMAKESTYLE.NO HER

Har du testet denne øyenskygge paletten? Hva er din mening?

 

  *FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

#sminkeskole #bronzer #solpudder #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 22 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)