Skrevet av Liv Judit @ 09.03.2015. 6 kommentarer

Det aller fleste som har små eller har hatt små barn vet at det å kose, le og flire sammen med disse små er verdt mer enn gull og grønne skoger. Å høre Jonas le for første gang fikk smilet mitt til å gå nesten rett rundt og jeg bke på ny sjarmert i senk av denne lille karen. Nå kommer latteren som perlen på en snor når vi herjer, synger og danser eller bare sitter og koser på fanget og lager litt grimaser til hverandre.

 

Et slikt øyeblikk får et mammahjerte til å flomme over!

 

Nå skal vi i gang med middagslaging så kommer dagens middags oppskrift på bloggen senere i dag i sammen med ukens middagsplan!

 

Har dere en flott mandag så langt?

 

#mandag #baby #babylatter #mamma #mammablogg #hverdag

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)