Skrevet av Liv Judit @ 09.03.2015. 6 kommentarer

God kveld til alle der ute som ikke har komt seg i seng enda, her er det et lite økedøgn på gang så da dr det litt ekstra amming. Men det går fint så lenge mini er fornøyd er jeg fornøyd. Søvnen får vi ta igjen på dagtid on det blir nødvendig.

Men grunnen til jeg tok turen innom var at jeg fekk et spørsmål tidliggere idag om hva jeg bruker tassen skålene mine til. Å som dere vet er jeg veldig glad i disse skålene og synes dem gjør det lille ekstra på bordet. Men for å gi et svar så bruker jeg dem til godteskåler, har kjeks og slikt oppi eller så kan en ha blomster i dem

Jeg brukte jo selv TASSEN skålene som bordoppsats i dåpen til Jonas. Da hadde jeg enkelt og greit skårne hortensia oppi skålene.

Har du TASSEN skåler? HVA synes du om disse?

#tassen #interiør #dåp #hortensia #mamma #mammablogg #hverdAg #tassenskåler

(Visited 19 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)