Skrevet av Liv Judit @ 11.03.2015. 8 kommentarer

Nå som det går mot vår er jo denim en trend, dette har jeg jo snakket eller rettere sakt skrevet om til dere før i et trendalarm innlegg. Om du vil kan du sjekke det ut HER. Men du viste kanskje ikke at du kan la neglene også pryde med denim. Ciatè kom ut med et manikyr sett for en stund siden som gir deg stilige denim negler og dette vil jeg tipse dere om i dag.

Ciatè denim manicure er et neglelakk kit som inneholder en denim farget neglelakk, neglelim, noen nagler og sømmer. Dette settet gir deg lekre og trendy 3D negler som passer utmerket nå på våren som denim er en stor trend.

Enkelt er det også i grunn, en må bare være litt stø på hånden.


For det en gjør er:

·      å lakkere neglene med den med følgene lakken som er som sagt i en lekker denimblå farge. (blåfargen er faktisk så fin at den kan brukes alene også)

·      Når lakken på neglene er tørket, klipper en til sømmene og finner ut hvor en vil ha dem. Disse er laget av noe som minner om klistremerker som må vætes for å klistre, så disse væter en i et par sekund før den hvite bakdelen fjernes og sømmene er klare til å plasseres direkte på neglen der en ønsker å ha dem.

·      Så kan en lime på naglene med litt neglelim.

·      Det er viktig å la neglene tørke skikkelig etter på, slik at alt sitter skikkelig.

Selv er jeg stor fan av neglekittene til Ciatè slik at en enkelt kan få lekre negler til en grei pris og ikke minst kan alle få det til.

Dette neglekittet får en nå til kun 24kr hos makestyle om du er interessert

 

Har du prøvd noen av Ciatè sine neglelakk kit? Hva synes du?

 

 

#trendalarm #denim #mote #fashion #mammablogg #mamma #trend #2015 #skjønnhet #ciatè #neglelakk

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)