Skrevet av Liv Judit @ 13.04.2015. 2 kommentarer

Jonas har jo blitt så stor at han spiser grøt til både frokost og kvelds og da er det viktig å ha flotte tallerkener og denne mammaen er helt forelsket i skip hop sine to delte. Når Jonas blir litt større blir jo disse bare enda kjekkere. Men dem fungerer supert til grøt og pære mos som han fikk i dag til frokost.  


Pæremosen er hjemmelaget og er utrolig lett å lage å smaker godt for både liten og stor. Om du vil lage den selv gjør du slik: 2 godt modne pærer skrelles og deles i biter og has i en blender og så er det bare å starte blenderen og på 1-2-3 så har du pære mos til 3 måltider. Jeg har pæremosen i slike beger fra Baby Yummy som jeg viste dere i et tidligere innlegg disse er jo helt supre å fryse bl.a.

 

Som sagt har vi lagt en elsk på skip hop sine tallerkener og på ønskelista står nå flere tallerkener og da gjerne apen og sebraen

 

Vi ønsker oss også bestikk, snack bag og termos til å ha i stelleveska. Skip Hop sine produkter er jo så herlig med herlige motiv og flotte farger.

 

Du finner masse flott fra Skip Hop blant annet hos jollyroom.no og lilleprinsen.no

 

Hva hadde du eller den lille til frokost i dag?

 

#skiphop #frokost #oppskrift #pæremos #baby #babymat #babyutstyr #hverdag #mamma #mammablogg

(Visited 36 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)