Skrevet av Liv Judit @ 16.04.2015. 2 kommentarer

God morgen! Her startet vi dagen tidlig da vi skal på trilletreff om ikke så lenge så de som har pakt seg i bilen og er nå klar or trille treff det er Jonas og meg. Etter på skal vi nok få oss en runde rundt på senteret. Vi skal jo på kafe først så får vi se om vi finner noe nytt til garderoben til Jonas, selv om det muligens er mammaen som trenger litt nytt nå. Merkelig det der at det er kjekkere å kjøpe små gutteklær en ting til meg selv altså.

 

Men som sagt startet vi dagen i dag tidlig med grøt og aprikosmos som går ned på høykant, er vist godt med litt forandring i kosten til de små også.

 

Aprikosmos er jo like enkelt å lage som sviskemos men her oppskriften jeg brukte:

Aprikoser i en gryte, vann til du dekker aprikosene.
Kokes til de er møre, jeg måtte etterfylle med vann
Tøm av kokevann og kjør i stavmikseren
Spe på med kokevann til du får ønsket konsistens.

 

Aprikosmos er jo et supert alternativ til sviskemos. Og som nevnt er det greit med litt variasjon i kosten til det små også. Både sviske og aprikos er begge ypperlige som desserter, og så har det jo begge denne hyggelige og hjelpsomme lakserende effekten.

Aprikoser er søte og gode i smaken. De inneholder mye jern og A vitamin, men også en god kombinasjon av betakaroten, C-vitamin og lykopene. Denne næringskombinasjonen virker beskyttende mot hjerte- og karsykdommer samt noen typer kreft i det lange løp. Å for oss med små med magevondt er denne er super hjelper til å holde magen i gang.

 

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#aprikos #aprikosmos #babymat #oppskrift #baby #babyutstyr #hverdag #mamma #mammablogg #mammaliv #familie

(Visited 17 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)