Skrevet av Liv Judit @ 21.04.2015. 3 kommentarer

Heisan og hopsan! Neida vi har ikke forsvunnet, vi tok oss bare en pause over helgen fr å nye det nydelige vårværet som har komt til vestlandet. Her på karmøy har vi vart utskjemte i helga med strålende sol og skyfri himmel. Rett og slett en vårsmak på sommeren.

Og da fikk vi også sitt at det var på tide med en liten oppfriskning i garderoben til både liten og stor. Men siden det er kjekkere å kjøpe søte klær til Jonas har jeg vore på nettet og vidusshoppet litt allerede. Vi trenger både litt jakker og noen luer som ikke er i ull. Så på mammas ønskeliste til Jonas finner en disse tinga høyst oppe:

Du finner klærne her: Anorakk, dress, lue, hatt

Herlige plagg ikke sant? Jeg har jo forelsket meg helt i luene, herlige capser til en liten kar. Jeg har funnet meg en ny nettbutikk som jeg titt og ofte er innom å kikker og forelsker meg i både det ene og det andre og flere ting har vi bestilt og kan garantere at dette er en nettbutikk som er til å stole på og ikke minst leverer varene fort.  (noe denne mammaen synes er supert da hun titt å ofte skulle nesten hatt varene før ordren var sent) nemlig nettbutikken smaaungene.no de har klær inne fra merker som MeMini, hust & clare, FUB, Joha og mange fler så anbefaler dere å sjekke den ut om dere har noen minier som trenger noe nytt til vår garderoben

 

Nå skal vi nyte resten av kvelden med et kveldsbad og ikke minst kveldsgrøten før det er natt for mini så blir det vel en serie episode og to for oss store før vi finner senga.

 

Dere da, har dere hatt en flott helg og start på uka?

(Visited 12 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)