Skrevet av Liv Judit @ 04.05.2015. 2 kommentarer

Vi er jo alt komt til mai og da er jo 17.mai rett rundt hjørnet. Her i huset feirer vi norge men også min lillesøster som blir 9år denne dagen. Så da må fin tøyet på både hos liten og stor. Så hva passer vel ikke da bedre en litt inspirasjon i forkant, så her kommer noen inspirerende 17.mai antrekk til små prinser:

 

Du finner dem her: dress, body, romper og sko

Du finner alt i collagen og enda mer hos babystore.no til både små prinser og prinsesser og du bestiller du før 7.mai kan du bruke rabattkoden 17MAI å få -17% på alle varer hos babystore, bare et lite tips der altså

 

Hva skal din prins/prinsesse ha på seg på 17.mai?

 

#17mai #outfit #baby #babyklær #mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag #babystore #rabattkode

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)