Skrevet av Liv Judit @ 11.05.2015. 2 kommentarer

God morgen og god mandag!
Håper dere har hatt en strålende helg og kost dere i sola det har i hvert fall jeg og det er nok en av grunnene til det har vært litt stilt her inne i noen dager nå. En annen grunn er at jeg har tenkt litt rundt hva jeg vil og hvor jeg vil hen med denne bloggen men nå trur jeg at jeg har fått det svara jeg vil og alle innlegga jeg skrev de dagene bloggmotivasjonen var på topps skal nå komme ut til dere så nå håper jeg dere gleder dere.

 

Men først ut er jo selvsagt ukens inspirasjons collage, dere vet jo at ingen mandag uten en herlig inspirasjon!

Denne uka er allerede gått i gang på planleggingen, her blir det PT-konsultasjonstime, 9års dag og 17.mai så mye spennende skal skje og dere skal få lov til å bli med på det meste av det!

 

Hvilke planer har du for uka?

Ha en strålende mandag og en flott start på uka!

 

#hverdag #trilletur #mandag #inspirasjon #mamma #mammaliv #mammablogg

(Visited 8 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)