Skrevet av Liv Judit @ 11.05.2015. 5 kommentarer

Heisan og hopsan! Har dere hatt en flott mandag så langt? Jeg tenkte jeg skulle vise frem mine must haves til nasjonaldagen, nå nærmer den seg jo med storm skritt. Så her kommer da mine musthaves, noen er til dager i for veien og noen passer i veska på selve dagen.


Du finner produktene her: Travalo, mascara, neglelakk, smilelab, bronzer, blush

La oss først å fremst snakke litt om Travalo. Dette er en Genial parfyme-beholder som du pumper favorittparfymen din opp i – slik at du enkelt kan ha den med deg i veska. Den er liten, lett og i tillegg slipper du at parfymen din knuser. Kjempesmart, og passer perfekt dersom du liker å friske opp parfymen i løpet av dagen.

 

Neste punkt på lista mi er Smilelab –  flash. Et fint og hvitt smil hjelper virkelig på selvtilliten, og SmileLab ?flash gir deg et hvit smil på sammetid det tar deg å legge sminken. Passer supert på dager som 17.mai og andre store begivenheter hvor det blir tatt mye bilder og en vil se ekstra fin ut. Smile lab FLASH strips gir raskere resultater og man slipper å følge en daglig behandling, slik man gjør med vanlige Smile lab strips, så varigheten av resultatet er også kortere. Du tar bare stripsene med smilelab på tennene og så lar du dem ligge der uforstyrret mens du for eksempel legger makeupen så har du fått gjort to ting på en gang.


Neglene må jo selvsagt også få en oppfriskning til 17.mai og jeg er glad i røde negler og en ny favoritt på neglelakk fronten er Shela`s sine lakker. Disse er designet på det vakre sørlandet nærmere bestemt Kristiansand og produsert i Europa. De kommer i flotte farger og er enkle å legge pent og holder godt. Supert for oss som ikke er så flinke med negler.

 

Så over til selve sminken, jeg varierer en del på sminke produkter og sliter litt med å finne klare favoritter men det er tre produkter som jeg titt å ofte handler inn for å alltid ha noe jeg vet jeg kan stole på og det er disse tre:

 
Du finner dem her: mascara, bronzer, blush

Lòrèal Paris Mascara False lash Wings ? denne gir lekre vipper på et blunk. Den har en buet side av kosten som løfter opp vippene og strekker dem ut i tuppene. Vippene mine ser lange og tykke ut etter et lag og to med denne.

 

Better Lou Bronzer ? Dette er bronzeren som jeg bruker til spesielle anledninger når jeg skal se finere ut. Grunnen til det er fordi denne har shimmer i seg, og da ser man mer pyntet ut. Påfører den under kinnbeinene og litt i pannen, og da blir ansiktet mer definert i tillegg til at jeg får en veldig fin glød. Denne kan også brukes til highlighter, shimmer og øyenskygge og jeg elsker jo produkter med flere bruksområder så denne er selvsagt en klar favoritt i sminkeveska.

 

Hot mama ? en nydelig blush som gir et naturlig og fint resultat om du vil kan du selvsagt bygge fargen opp men selv synes jeg ikke det er nødvendig. Den gir fine roser til kinnene og så kan den selvsagt også brukes til flere små ting som øyenskygge og som highlighter.

 

Hvilke produkter er must haves for deg til spesielle dager som 17.mai og lignende?

 

#thebalm #lorealparis #smilelab #shelas #blivakker #musthaves #skjønnhet #sminke #17mai #mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 68 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)