Skrevet av Liv Judit @ 22.05.2015. 1 kommentar

Har du hørt om MOSYBOX? Ikke det nei da må du lese her! Jeg har fulgt dem på facebook i en lang stund og i går åpnet dem for bestilling og jeg er så spent på hva som vil dukke opp i denne boksen.

Mosybox er en eske som kommer i posten hver måned om en ønsker det og inneholder 4-6 produkter som er tilpasset ditt barns alder. Vi lever jo i en tid som er fullt opp av produkter som lover deg gull og grønne skoger om du går til innkjøp av disse. Altså består butikkene i dag av en menger av produkter som vi som småbarnsforeldre bare må ha i hus men som da gjerne blir kjøpt men som aldri blir brukt. Fordi det er så lett å gå seg vil i produktverden ved å motta mosybox får en nye innovative produkter som er tilpasset ditt barn. 

De i mosybox er opptatt av gi oss som foreldre bokser med kvalitetsprodukter som er tilpasset være barns alder og utvikling. Boksene har også som formål å forenkle hverdagen til småbarnsforeldre og skape gode familiestunder med hjelp av aktiviteter og underholdene produkter for både store og små. Mosy-familien elsker barn og bruker all sin tid på å finne de beste produktene, med hjelp av en rekke rådgivere.

 

Om dere ikke har skjønt det enda er jeg knall spent på første boks og gleder meg til å lage en video til dere med hva den inneholder, trur en slik youtube film kalles unboxing. Tenkte det kunne være litt mer spennende enn bare bilder.

 

Har du hørt om Mosybox.no før? Har du bestilt din første pakke?

 

Mosybox bestiller du HER og om du bestiller innen 1.juni får du første boksen allerede i modten av juni og i tillegg får du med en overraskelse til en verdi av 169kr. (gjelder det 100 første som bestiller!)

 

#mosybox #overraskelseiposten #babyprodukter #baby #mamma #mammablogg #mammaliv #hverdag #pakkeiposten

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)